16,5 jaar 2toDrive

 

Bij onze verkeersschool kun je praktijklessen volgen op het moment dat je 16,5 jaar bent. Waarom wachten met rijles tot je 18 jaar bent. Je mag vanaf 16,5 jaar al beginnen met het volgen van praktijklessen. Vanaf het moment dat je 17 jaar bent mag je een praktijkexamen afleggen. Als je slaagt mag je tot je 18e jaar de weg op onder begeleiding van een coach. Vanaf de dag dat je 18 jaar bent mag je zelfstandig op weg. Dit experiment heet 2toDrive. Het doel is om je onder relatief veilige omstandigheden eerst rijervaring op te laten doen.

Meedoen aan 2toDrive.

Om mee te kunnen doen aan 2toDrive moet je in het bezit zijn van een begeleiderspas. Deze pas dien je aan te vragen voordat je het rijbewijs kunt aanvragen. De begeleiderspas  is een pas waarop de namen van de coaches staan vermeld samen met jou gegevens. Tot je 18e jaar dien je deze samen met je rijbewijs bij je te dragen wanneer je met een op je pas vermelde coach gaat rijden.

De volledige informatie en het aanvragen van een begeleiderspas kun je vinden op de website van 2toDrive door op de onderstaande link te klikken.

 

2toDrive

 

def-logo-2todrive

 

 

 

Contactgegevens

Coevorderstraatweg 44

7914 TM Noordscheschut

Telefoon 0528-273550

Mobiel 06-30967398

email : info@verkeersschoolbuning.nl

Facebook